Veel mensen zeggen dat om geld te besparen, je de dingen die je wilt opgeven. Maar ik ben het er niet mee eens. De sleutel tot het besparen van geld is om de dingen te vinden die je wilt en daar geld op te besparen. De blog "Hoe bespaar je geld en koop je toch de dingen die je echt wilt?

Hoe u geld kunt besparen en toch de dingen kunt kopen die u wilt

1. Maak een lijst van dingen die je wilt kopen en hoeveel ze kosten. 2. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en online winkels. 3. Als je hetzelfde product tegen een lagere prijs vindt, koop het dan daar in plaats van het eerste dat je hebt gevonden. 4. Zoek uit of je iets gratis of met korting kunt krijgen als je meer dan één artikel in dezelfde winkel of online winkel koopt. Veel winkels bieden bijvoorbeeld gratis bezorging bij bestellingen van meer dan $ 50 of $ 100, en veel online winkels geven kortingen voor bulkaankopen.

Geld besparen op artikelen die u wilt

1. Koop artikelen in de uitverkoop – als u op zoek bent naar een nieuwe computer, wacht dan tot het einde van de maand wanneer winkels zoals Best Buy en Staples uitverkoop hebben. 2. Zoek naar kortingsbonnen – er zijn genoeg kortingsbonnen voor bijna elk item dat u wilt kopen. Ga gewoon online en zoek ze op! Als je bijvoorbeeld naar de kapper gaat, vraag dan je kapper om een ​​coupon voordat je de salon verlaat. 3. Koop bij discountwinkels – plaatsen zoals Target en Walmart hebben vaak geweldige aanbiedingen voor elektronica en andere items die mensen willen. 4.

Geld besparen en toch de dingen kopen die u wilt

Maak een lijst met dingen die je wilt kopen. Noteer de prijs van elk item. Vind de goedkoopste plaats om elk item te kopen.

Leave a Comment on Hoe u geld kunt besparen en toch de dingen kunt kopen die u echt wilt?

Geef een reactie