Als je binnenkort een nieuwe telefoon gaat aanschaffen of je hebt recentelijk een nieuwe telefoon aangeschaft, dan is het enorm belangrijk om je telefoon optimaal te beschermen. De telefoons die de laatste jaren op de markt zijn gebracht, zijn enorm gevoelig en kunnen dus zeer snel kapot gaan. Dit is erg jammer, vooral als je meer dan duizend euro hebt uitgegeven aan je nieuwe telefoon. Het beschermen van je telefoon kan op allerlei verschillende handige manieren. Op welke manieren jij je telefoon optimaal kan beschermen tegen verschillende soorten schade, vind je dan ook in dit artikel. 

 

Een verzekering afsluiten 

Een telefoon is tegenwoordig enorm gevoelig voor schade en daarnaast kan een telefoon enorm prijzig zijn. Sommige telefoons kosten zelfs meer dan duizend euro en dat is voor erg veel mensen een hartstikke hoog bedrag. Gelukkig is het mogelijk om je telefoon relatief goedkoop te verzekeren tegen schade en diefstal. De prijs die je daadwerkelijk voor het verzekeren van je telefoon betaalt, is afhankelijk van hoeveel jouw telefoon waard is. Telefoons die het vaakst verzekerd worden, zijn telefoons die meer dan duizend euro kosten. In de meeste gevallen kost het verzekeren van zo’n telefoon ongeveer tussen de tien en vijftien euro per maand. 

 

Telefoonhoesje aanschaffen 

Wanneer je een nieuwe telefoon gaat aanschaffen, is het enorm belangrijk om altijd een telefoonhoesje aan te schaffen. Indien de kwaliteit van het telefoonhoesje goed is, beschermt dit de volledige telefoon tegen valschade. Het is dan dus vrijwel onmogelijk dat je telefoon kapot gaat doordat jij de telefoon hebt laten vallen. Kwaliteit is hierbij enorm belangrijk. Schroom dus niet als je meer geld kwijt bent aan een telefoonhoesje van uitstekende kwaliteit, vooral als je een telefoon van meer dan duizend euro hebt aangeschaft. Telefoonhoesjes van goede kwaliteit kan je het beste bestellen bij een betrouwbare webwinkel op het internet zoals case24.com

 

Is een screen protector belangrijk?

De meeste mensen in Nederland die een nieuwe telefoon hebben aangeschaft en daarbij ook direct een telefoonhoesje hebben aangeschaft, kopen geen screenprotector omdat zij dat vergeten zijn of het nut er niet van inzien. Een screenprotector beschermt het volledige beeldscherm tegen krassen. Ook beschermt een goede screenprotector je telefoon tegen valschade. Het is dus zeker aan te raden om een screenprotector te bestellen als jij recent een nieuwe telefoon hebt aangeschaft. Dit kost meestal slechts enkele euro’s terwijl dit je in sommige gevallen een reparatie van honderden euro’s kan besparen. Als je geen leuke screenprotector hebt kunnen vinden, dan kan je ook een screenprotector en telefoonhoesje ontwerpen bij een webwinkel.